Solace lyhyesti

Solace lyhyesti

Blogi julkaisu 4.7.2023.

Solace lyhyesti

Työmme yhdistää maailman. Arjen kulissien takana sovellukset ja liitetyt laitteet luovat miljardeja ”tapahtumia”. Nämä tapahtumat mahdollistavat yhdistetyn maailman ympärilläsi. Ne varmistavat, että juna, jolla matkustat, saavuttaa turvallisesti määränpäähänsä. Niiden avulla voit seurata lapsesi datan käyttöä tai suorittaa turvallisia luottokorttimaksuja, muutamia esimerkkejä mainitakseni.

Et halua tietää, että näitä tapahtumia tapahtuu – haluat vain sujuvan kokemuksen ja haluat sen riippumatta siitä, joutuitko massiiviseen myrskyyn vai onko Black Friday. Näiden tapahtumien on siirryttävä tehokkaasti satojen sovellusten läpi, jotka on kirjoitettu useilla eri kielillä, käyttämällä erilaisia ​​API-liittymiä ja hyödyntäen erilaisia ​​protokollia. Jos he eivät? Sovellukset ja järjestelmät epäonnistuvat, ja yhdistetyt ”asiat” eivät voi muodostaa yhteyttä. Ja suuri osa maailmanlaajuisesta rahoituspalvelusektorista pysähtyy.

Kuulostaako tärkeältä? Ehkä jopa siistiä? Niin mekin ajattelemme! Jotkut kutsuvat tätä perustavaa tiedonsiirtotekniikkaa ”putkitukseksi”, mutta me näemme tapahtuman ”välittäjien” yhdistämisen tuloksena tapahtumaverkon luomisena – arkkitehtonisena kerroksena, joka vie tapahtumat saumattomasti sieltä, missä ne tapahtuvat. Rakennamme tapahtumavälittäjäteknologian ja mahdollistamme tapahtumaverkon, joka antaa voiman ympärilläsi olevalle maailmalle. Ja olemme omistautuneet tämän käsityön taiteelle ja tieteelle vuodesta 2001 lähtien.

https://solace.com/

Vastaa