Jouni Virtanen Consulting on mukana Vastuu Group Oy:n Luotettava Kumppani ohjelmassa. Luotettava Kumppani -jäsenyys kertoo, että hoidamme asiat avoimesti ja että lakisääteiset velvoitteet ovat ajan tasalla.

Luotettava Kumppani -ohjelma on elinkeinoharjoittajalle tai yritykselle suunnattu palvelu, jossa Tilaajavastuu koostaa tilaajavastuulain edellyttämät tiedot ja pitää ne Luotettavan Kumppanin puolesta ajan tasalla. Yrityksemme tilaajavastuuraportti on nyt helposti saatavilla kaikille yhteistyökumppaneillemme Luotettava Kumppani -ohjelman kautta.

Luotettavan Kumppanin avulla hoidat tilaajavastuulain velvollisuudet. Palvelu noutaa puolestasi lain vaatimat tiedot ja pitää tiedot aina ajan tasalla.

Vastuu Group

Ennen Vastuu Groupin syntyä Vastuu Group tunnettiin nimellä Suomen Tilaajavastuu. Toiminta keskittyi noina aikoina etenkin rakennusalan yritysten auttamiseen yhteiskunta- ja lakivelvoitteiden kanssa. Vastuullisuus ja luottamus ovat siis jo alusta asti olleet kaikkien tekemisten ytimessä.

Vastuu Group on matkan varrella kasvaneet toimijaksi, joka edelleen tuttuun tapaan tarjoaa näitä palveluita eri alojen yrityksille, mutta Vastuu Group on myös vahvasti mukana edistämässä rakennetun ympäristön digitalisaatiota. Vastuu Group haluaa tarjota palveluista kertyneen datan kaikkien saataville, jotta alan kehittäminen ja kehittyminen olisi helpompaa. Vastuu Group haluaa auttaa asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan muuttumaan paremmiksi päättäjiksi, rakennuttajiksi, asukkaiksi ja rakennetun ympäristön kuluttajiksi ja kehittyä yhdessä heidän kanssaan vastuullisemmiksi.

Ajattele tulevaisuutta, jossa lakivelvoitteet hoituvat nappia painamalla, rakennusprojektit valmistuvat ajallaan eikä turhaan työhön mene rahaa. Me luomme tästä unelmamaailmasta totta!

Uskomme, että kestävämpi rakennettu ympäristö tarkoittaa parempia elinoloja meille kaikille.

Kiinnostaako sinua luoda parempaa tulevaisuutta? Ota rohkeasti yhteyttä, tehdään se yhdessä!