Magnit Global Finland Oy (entinen ZeroChaos)

Projektin kuvaus

Reaaliaikaisen järjestelmän suunnittelu ja toteutus

  • Haaste: Haasteena oli ohjelmoida Magnit Global Finland Oy:n (entinen ZeroChaos) liiketoiminnan tueksi järjestelmä, joka mahdollistaa reaaliaikaisen tiedonhallinnan.
  • Tavoitteet: Tavoite oli päästä eroon paperien pyörittelystä ja hoitaa prosessit sähköisesti.
  • Ratkaisu: Uuden hienon järjestelmän käyttöönotto yrityksen toiminnanohjauksen ratkaisuna.
Ota meihin yhteyttä!

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Kuvaus

Magnit Global Finland Oy (entinen ZeroChaos) lyhyesti

Magnit Global Finland Oy (entinen ZeroChaos) on vallankumouksen edelläkävijä, jonka ansiosta on nopeampaa, helpompaa ja skaalautuvampaa suunnitella, houkutella ja hallita parhaita ja monipuolisia kykyjä kaikkialla maailmassa. Työvoimajohtamisen edelläkävijänä yli 30 vuoden ajan lähestymistapamme on aina perustunut yritysjohtajien kuuntelemiseen, heidän tarpeidensa ymmärtämiseen ja sen tarjoamiseen, mitä he tarvitsevat menestyäkseen. Vaikka johdattelemme tietä uudelle työpaikalle, asetamme edelleen asiakkaamme etusijalle. Sitoumuksemme DE&I:hen ja toimittajariippumattomuuteen asettavat meidät työn kehityksen keskipisteeseen, mikä tarjoaa enemmän valinnanvaraa työntekijöille ja alentaa kustannuksia työnantajille.

https://magnitglobal.com/us/en/home.html

Jouni Virtanen Consulting on mukana Vastuu Group Oy:n Luotettava Kumppani ohjelmassa. Luotettava Kumppani -jäsenyys kertoo, että hoidamme asiat avoimesti ja että lakisääteiset velvoitteet ovat ajan tasalla. Tervetuloa asiakkaaksemme!